Tilmelding

Tilmelding til vores kurser eller tegning af medlemsskab kan ske på denne side.  Nedenfor kan du se listen over aktuelle kurser og medlemsskaber.

Tilmelding til kurser

Indtast dine kontakt oplysninger i felterne nedenfor og vælg det/de kurser, du ønsker at deltage på.

Er du medlem af foreningen skal du indtaste den rabatkode, som du har fået oplyst, da du tegnede medlemskabet. Rabatten på de 20%  for medlemmer bliver automatisk fratrukket prisen, når du betaler her på siden.

Ved tilmelding til Børnebilledskolen skal der ikke indtastes rabatkode.

Ved tegning af medlemsskab skal der ikke indtastes rabatkode.

Bemærk: Ved afbud til kurset refunderes halv kursuspris indtil 14 dage før sidste tilmelding, der er der ingen refusion. Dette af hensyn tik at kurserne kan gennemføres.

(Har du glemt rabatkoden så kontakt Jane Lorenzen 40513883 eller jane-lorenzen@jubii.dk).